Ο Ουσεϊνού Μπα ταλαιπωρήθηκε από κορονοϊό, τον ξεπέρασε και επέστρεψε στη δράση. Μπορεί να χρειάστηκε χρόνο να ξαναβρεί τον εαυτό του, αλλά πλέον δείχνει να πατάει πολύ καλά στο γήπεδο, κάτι που φάνηκε στο προ ημερών παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο Σενεγαλέζος μίλησε στη Nova για την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και η ομάδα του Ολυμπιακού, λέγοντας:

“Όλη η ομάδα δίνει τον καλύτερό της εαυτό, είτε πρόκειται για την άμυνα είτε για την επίθεση. Γι’ αυτό είμαστε καλή ομάδα. Όλοι βρισκόμαστε εδώ για να παλεύουμε για το καλό της ομάδας. Στόχος όλων είναι η ομάδα να κερδίζει”.

Για τον προσωπικό του στόχο για το 2021:

“Οι στόχοι μένουν ίδιοι. Πρέπει πάντα να βρίσκεσαι στο top επίπεδό σου, να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να υπηρετείς τους στόχους της ομάδας”.

Για το γεγονός ότι είχε 100% τάκλιν με τον Αστέρα και το αν αυτή η επίδοση είναι θέμα αυτοεποίθησης:

“Νιώθω πολύ καλά, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα”.

Για αν είναι σειρά του να σκοράρει από κόρνερ μετά τον Σεμέδο:

“Ο Ρούμπεν είναι πολύ καλός παίκτης, πάντα βοηθάει την ομάδα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι σκόραρε με τον Αστέρα. Έχει ποιότητα για να βοηθήσει. Ελπίζω ναι, να έρθει και η δική μου σειρά σύντομα να σκοράρω”.

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

“Πάμε με στόχο να νικήσουμε, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε με νίκες σε όλα τα παιχνίδια”.