Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 και μετά το τέλος του αγώνα ο Λάζλο Μπόλονι έκανε λόγο για νίκη τραβηγμένη από τα μαλλιά και μίλησε για καρδιά που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ενώ στάθηκε αρκετά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα στον Βασίλη Ζαγαρίτη ο οποίος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Αρχικά είπε: “Η αλήθεια είναι ότι είναι μία νίκη τραβηγμένη από τα μαλλιά. Θα ήθελα να συγχαρώ την εξαιρετική θέληση που είχε η ομάδα μου. Χαίρομαι που μπορώ να συγχαρώ τον Αθανασακόπουλο για τη συμμετοχή του, μου άρεσε πάρα πολύ. Εδώ καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εμπειρία. Η εμπειρία είναι κάτι βασικό και αναφέρομαι στον Ζαγαρίτη”.

Και συνέχισε λέγοντας: “Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για τη νίκη που είναι μια νίκη τραβηγμένη από τα μαλλιά, αλλά ήρθε με πολλή καρδιά. Παίξαμε κόντρα σε ένα αντίπαλο που ήρθε από δύο νίκες. Παίξαμε εδώ χωρίς πέντε παίκτες που είναι δύσκολο. Και με τους πέντε θα ήταν πάλι δύσκολο. Στον πρώτο γύρο θυμάμαι ότι πήραμε το 1-0 με δυσκολία”.

Ο Ρουμάνος ολοκλήρωσε την πρώτη του τοποθέτηση λέγοντας: “Θέλω να σας δώσω και δύο σημαντικές ειδήσεις. Σήμερα επιστρέφει ο Μαουρίσιο, αυτή είναι η πρώτη καλή είδηση, επίσης θα ήθελα να αναφέρω το εξαιρετικό, πραγματικά εξαιρετικό ματς που έκανε ο Βέλεθ”.

Σε ερώτηση για την παρουσία αρκετών νεαρών παικτών στο αρχικό σχήμα υποστήριξε:

“Νομίζω ότι ο Ζαγαρίτης είναι ένας παίκτης με ποιότητα, αλλά ακόμη πρέπει να βελτιωθεί στο πνευματικό επίπεδο. Ο σύλλογος του έδωσε μια καλή ευκαιρία και επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω μερικά πράγματα περισσότερα, νομίζω ότι κι αυτός πρέπει να σεβαστεί αυτό το δώρο που του έκανε ο σύλλογος”.

“Ο Ανδρέας και ο Σωτήρης είναι νέοι παίκτες και θα γίνουν καλύτεροι στα επόμενα ματς. Προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε αυτό το επίπεδο και να δώσουμε στους νέους να προχωρήσουν”.

Και σε ερώτηση για το αν η παρουσία νέων παικτών είναι το πλάνο που έχει το τριφύλλι απάντησε:

Όσον αφορά στο μέλλον – αν δεν έχεις παρόν δεν μπορείς να έχεις και μέλλον – και ξέροντας ότι με αυτούς τους νέους, υπάρχουν κι άλλοι 2-3 δίπλα τους με αυτόν τον τρόπο θα παίζουμε για να μην υποβιβαστούμε. Να μου πείτε μια ομάδα που παίζει με τρεις 19χρονους. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Σιγά-σιγά (το είπε και στα ελληνικά)”.