Στην Ελλάδα -μέσω Άμστερνταμ- έφτασε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για λογαριασμό του Ολυμπιακού. ο 22χρονος Μολδαβός προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος την 01:00 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά, όπως σας είχε ενημερώσει το SPORT24. Ο παίκτης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στη μονομαχία που έδωσε με την Πόρτο, με αποτέλεσμα ο Ρέαμπτσιουκ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4,5 ετών με τους ερυθρόλευκους.

Άφιξη του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με την O’ Jogo την Πέμπτη (31/12), οι δράκοι έκαναν μία τελευταία προσπάθεια, ώστε να πείσει τον Ρέαμπτσιουκ. Ωστόσο εκείνος προτίμησε τον Ολυμπιακό με την Record να υποστηρίζει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς υποσχέθηκε στον 22χρονο Μολδαβό φανέλα βασικού, ώστε να του δείξει πόσο τον υπολογίζει.

Ο πρόεδρος της Πάσος, Πάουλο Μενέσες, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο SPORT24 είχε δηλώσει από την Τετάρτη (30/12) ότι ο Ρέαμπτσιουκ θα έπαιρνε την Πέμπτη την τελική του απόφαση. Κάτι τέτοιο συνέβη πράγματι και ο παίκτης ταξίδεψε στη χώρα μας για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Άφιξη του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Ο Ρέαμπτσιουκ γεννήθηκε στο Κισινάου και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπελενένσες, ενώ το 2016 μετακινήθηκε στα αντίστοιχα της Πόρτο. Το 2019 τον απέκτησε η Πάσος Φερέιρα από τους δράκους, οι οποίοι προσπάθησαν να τον επαναποκτήσουν ενεργοποιώντας τη σχετική ρήτρα. Όμως, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Άφιξη του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό