Άπαντες αναμένουν την άφιξη του 2021 και στέλνουν τις δικές τους ευχές για το νέο έτος. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, με δήλωσή του έκανε μία γρήγορη ανασκόπηση του 2020 ευχαριστώντας τους υγειονομικούς για τη μάχη που δίνουν.

Παράλληλα, μίλησε για νέες προκλήσεις το 2021, όμως δηλώνει έτοιμος να τις αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά το μήνυμα του Καρυπίδη:

“Το 2020 ήταν μια χρονιά που μας ανάγκασε όλους να αναθεωρήσουμε τις αξίες της ζωής και να συνειδητοποιήσουμε πως η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό όλων. Ταυτόχρονα, καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτα, πια, ως δεδομένο.

Η πανδημία έπληξε άπαντες, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο. Οφείλουμε όλοι να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από καρδιάς στους υγειονομικούς όλων των βαθμίδων για τη μεγάλη μάχη που δίνουν εδώ και ένα χρόνο περίπου με αυτόν τον αόρατο εχθρό.

Η ζωή συνεχίζεται, όμως. Όλοι προσπαθούμε να αντλήσουμε δύναμη μέσα από αυτήν την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε για να προχωρήσουμε…

Για τον ΑΡΗ μας, η χρονιά που φεύγει είχε και πάλι έντονες στιγμές. Πρόσφερε δυνατά συναισθήματα. Οι χαρές που μας χάρισε η ομάδα μας ήταν περισσότερες και θεωρώ ότι κάναμε ακόμη ένα βήμα μπροστά, σε όλα τα επίπεδα.

Το 2021 κρύβει νέες προκλήσεις. Είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε, παρότι οι συγκυρίες παραμένουν δύσκολες, αφού οι συνέπειες της πανδημίας έχουν επηρεάσει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο.

Σαν ΑΡΗΣ, όμως, είμαστε δυνατοί και έτοιμοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Να είναι σίγουρος ο κόσμος μας.

Για το 2021 εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους. Εύχομαι να το επιτρέψουν οι συνθήκες, ώστε το συντομότερο ο κόσμος της ομάδας μας να επιστρέψει στο “σπίτι” μας γιατί πιστεύω ότι το 2021 θα φέρει κάτι καλό στον ΑΡΗ μας”.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΣΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΛΗΖΗΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Καρυπίδης συνομίλησε με τον Λούκας Σάσα για την ανανέωση του συμβολαίου του και οι δύο πλευρές συζήτησαν σε καλό κλίμα δείχνοντας τη διάθεση τους για επέκταση της συνεργασίας τους. Το ίδιο συνέβη και με τον Δεληζήση, καθώς στόχος του Άρη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του γι’ ακόμη δύο χρόνια.

Ο Άρης προετοιμάζεται για την έναρξη του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten, όπου αντιμετωπίζει την Δευτέρα (4/1, 19:30) τη Λαμία. Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου βρέθηκαν παραμονή Πρωτοχρονιάς στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, όπου πραγματοποιήσαν προπόνηση.

Όπως και την Πέμπτη (30/12) ο Τζέιμς Τζέγκο ανέβασε στροφές και συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης, ενώ την Πρωτοχρονιά αναμένεται να παρακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα. Κομμάτι τις προπόνησης ακολούθησε ο Κάτσε.