Ο Άρης έκλεισε το 2020 και το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League Interwetten και θα ήθελε να έχει μια ανάλογη σεζόν και στο δεύτερο μισό. Για αυτό και ο Άκης Μάντζιος είχε δώσει λίγες μέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι την Κυριακή επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (4/1) αν δεν αναβληθεί το ματς λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Η πρώτη προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα έγινε με δύο απουσίες καθώς οι Κάτσε και Τζέγκο δεν πήραν μέρος στην προπόνηση που έγινε σε δύο γκρουπ. Ο πρώτος είχε υποστεί θλάση αλλά σιγά-σιγά ανεβάζει τους ρυθμούς προπόνησης ενώ ο δεύτερο είχε χτυπήσει στον αστράγαλο στο ματς με τον ΟΦΗ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η σημερινή προπόνηση, που ήταν η πρώτη μετά τα Χριστούγεννα, έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, ακολουθώντας πρόγραμμα επανένταξης (ενεργοποίηση και αερόβια προπόνηση με τρεξίματα και για τα δύο γκρουπ).

Ο Έργκυς Κάτσε (θλάση στον δικέφαλο μηριαίο) ανέβασε ρυθμό και συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης, ενώ ο Τζέιμς Τζέγκο, που έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, «σουβενίρ» από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ακολούθησε -προληπτικά- ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.