Στον ένα βαθμό από την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ πλησίασε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νίκησε 2-0 τη Νιουκάσλ στο Έιτιχαντ. Οι Σίτιζενς του Γκουαρντιόλα δεν αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα και πλησίασαν την τετράδα, που είναι το πρώτο ζητούμενο για αυτούς…

Η Σίτι προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ. Στο 14′ ο Στέρλινγκ ντρίμπλαρε τον αντίπαλο του και πάσαρε στον αμαρκάριστο Γκιντογκάν, ο οποίος με δυνατό σουτ σκόραρε.

Στο 55′ ο Φεράν Τόρρες βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σίλβα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

MANΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Στόουνς, Άκε, Ρόδρι (57’Φερναντίνιο), Γκιντογκάν (90’Φόντεν), Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο, Τόρες (77’Αγκουέρο), Στέρλινγκ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Γεντλίν, Κλαρκ, Σαρ, Φερνάντες, Ρίτσι (68’Λιούις), Χέιντεν, Μ.Λονφκσταφ, Μέρφι, Αλμιρόν (82’Γκέιλ), Ζοέλιντον (71’Κάρολ).

Στο -2 από τη Λίβερπουλ η Έβερτον

Η Έβερτον συνεχίζει την καταδίωξη της Λίβερπουλ και με το «διπλό» που πήρε στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στο -2. Βέβαια, οι κόκκινοι του Κλοπ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετα, η γηπεδούχος παρέμεινε στους δύο πόντους και στην τελευταία θέση και το μέλλον της προμηνύεται δυσοίωνο.

Η νίκη δεν ήρθε εύκολα για τα ζαχαρωτά του Κάρλο Αντσελότι, αφού άργησαν να βρουν το γκολ. Στο 80′ ο Σίνγκουρτσον έγινε ο αποδέκτης ενός ωραίου συνδυασμού των συμπαικτών του και σκόραρε με πλασέ.

Η Σέφιλντ ζήτησε πέναλτι στο 57′, όταν ο Κιν ανέτρεψε τον Μακ Γκόλντρικ, αλλά ο διαιτητής σε συνεννόηση με το VAR θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάλντοκ, Μπάσαμ, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Στίβενς, Όσμπορν, Αμπαντού, Μπερκ (46’ΜακΜπέρνι), Μπρούστερ (76’Μόουσετ), ΜακΓκόλντρικ (63’Νόργουντ).

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Χόλγκεϊτ, Μίνα, Κιν (66’Κόλεμαν), Γκόντφρεϊ, Ντουκούρ, Ντέιβις (74’Γκόμες), Γκόρντον (55’Μπερνάρντ), Σίγκουρντσον, Ιβάμπι, Κάλβερτ-Λιούιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο