Είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι «κάθε πράγμα στον καιρό του» που λένε και οι παλιοί… Μη βιάζεσαι να δείξεις άμεσα έντονα συναισθήματα…!

Το να βγαίνετε για λίγες μέρες και να γυρίσεις να του πεις ότι τον αγαπάς, αν εξαιρέσουμε την περίπτωση που θα στο πει και αυτός, κατά πάσα πιθανότητα θα τον τρομάξει για να μην πω «φρικάρει» και θα τον κάνει να απομακρυνθεί.

Και να είχε τη δυναμική αυτό που έχετε να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό, με αυτό που είπες τον ξενέρωσες τελείως.

Θα πεις τώρα «αφού το ένιωθα», θα πω εγώ ότι δεν το ένιωθες αλλά ότι μπερδεύεις τον ενθουσιασμό με την αγάπη και είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Μην τον «πρήζεις» με μηνύματα και δεκάδες τηλεφωνήματα μέσα στη μέρα. Σαφώς και είναι καλό να μιλάτε μέσα στην ίδια ημέρα, αλλά ο καθένας έχει τις υποχρεώσεις του και εκεί θα πρέπει να εστιάσει.

Αν δεν του δίνεις τον χώρο και τον χρόνο που θέλει για να περνάει καλά μόνος του, με φίλους κλπ, περιμένεις να συνεχίσει να είναι μαζί σου για πολύ ακόμα; Αφού θα θέλει την ησυχία του!

Η λίγη ζήλια είναι γοητευτική. Η λίγη όμως. Το να του κάνεις σκηνές ζήλιας για τον πιο απλό λόγο και μάλιστα να φωνάζεις, να κλαις και να προξενείς δράματα, το μόνο που θα σε κάνει είναι να νιώθεις πιο άσχημα η ίδια με τον εαυτό σου.

Χώρια το γεγονός ότι θα σε θεωρήσει δεδομένη, ότι έχεις διάφορα θέματα που δεν έχεις λύσει με τον εαυτό σου και θα τον δεις να ξενερώνει σταδιακά μαζί σου.

Είσαι μια κυρία σε τελική ανάλυση. Πρέπει να αποδεχθείς ότι και να σε απατήσει, αν ο άλλος είναι να το κάνει θα το κάνει. Όσο και να κάνεις σκηνές ζήλιας, ή να τον «ελέγχεις», δεν πρόκειται να το αποφύγεις, αν είναι στη νοοτροπία του άλλου κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο