Στις 11 Νοεμβρίου 2020 ο Τάσος Χατζηγιοβάνης φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στο φιλικό με την Κύπρο, ενώ λίγες ημέρες αργότερα κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή με τη “γαλανόλευκη” και στην εκτός έδρας νίκη επί της Μολδαβίας.

Μία πολύ ξεχωριστή στιγμή για τον 23χρονο εξτρέμ, ο οποίος θέλησε να “συνδέσει” αυτή την πολύ σημαντική ημερομηνία της καριέρας του, με την ομάδα που τον ανέδειξε, τον Παναθηναϊκό.

Ο Χατζηγιοβάνης αποφάσισε την Τετάρτη (16/12) να κάνει ένα ξεχωριστό “δώρο” προς το ίδιο το κλαμπ , παραδίδοντας με την υπογραφή του, τη φανέλα της Εθνικής από την πρώτη συμμετοχή του στον αγώνα με την Κύπρο, θέλοντας να πει το δικό του “ευχαριστώ” προς το “τριφύλλι” που τον οδήγησε μέχρι την πόρτα της Εθνικής Ομάδας.

“Αυτή είναι η φανέλα από την πρώτη συμμετοχή μου στην Εθνική Ελλάδας. Αποφάσισα να τη δώσω υπογεγραμμένη στον Παναθηναϊκό, ως το ‘ευχαριστώ’ μου στην ομάδα που με ανέδειξε και μαζί της έφτασα να παίξω ως στην Εθνική”, ήταν το μήνυμα που Χατζηγιοβάνη, μαζί με τις ανάλογες φωτογραφίες για την περίσταση.

Αντίστοιχο μήνυμα, ανέβασε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο λογαριασμό της στο instagram. “Ένα παιδί από την Ακαδημία του συλλόγου, ένας ποδοσφαιριστής που μέσα από την εξέλιξή του έφτασε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα. Ο @tasos_chatzigiovanis έκανε ένα ακόμα όνειρό του πραγματικότητα και φόρεσε το Εθνόσημο στο στήθος και την πρώτη του φανέλα την δώρισε στην ομάδα που τον ανέδειξε”.