Ψυχολογική… ώθηση έδωσε το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Φάνης Μαυρομμάτης σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports.

Παράλληλα, ο αμυντικός του «τριφυλλιού» μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την επιστροφή της ομάδας του στη Λεωφόρο, αλλά και την δική του παρουσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυρομμάτης:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Μας έδωσε ψυχολογία. Όπως γνωρίζουμε όλοι η πορεία δεν είναι τόσο καλή όσο περιμέναμε και αυτή η νίκη μας έδωσε αρκετή ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να είμαστε σοβαροί, αποτελεσματικοί και να κατακτούμε νίκες».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Τα Γιάννενα είναι σκληρή ομάδα, έχουμε αναλύσει τα καλά και τα λάθη στο προηγούμενο ματς και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο: «Είμαι χαρούμενος, η Λεωφόρος είναι ένα ιστορικό γήπεδο, έχουμε πολλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αν είχαμε και κόσμο, θα ήταν καλύτερα».

Για την παρουσία του: «Κοιτάω τη δουλειά μου, να προπονούμαι, να βελτιώνομαι και ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει αν θα παίξω ή όχι».