Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τιμώρησε τον Ολυμπιακό, τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Τοροσίδη και τον υπεύθυνο διεξαγωγής αγώνων των “ερυθρόλευκων” στο “Γ. Καραϊσκάκης”, Βαγγέλη Μπαλόκα, για τη συμπεριφορά τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.

Στην ΠΑΕ επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και στους Τοροσίδη – Μπαλόκα 5.000 ευρώ πρόστιμο και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής:

ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Τοροσίδης, Ε. Μπαλόκας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/12/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 05/12/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή, ποσού δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Β. ΤΟΡΟΣΙΔΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες. Τέλος, επιβάλλει στον Ε. ΜΠΑΛΟΚΑ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες».