Ο Απόλλωνας Σμύρνης πήρε το διπλό στο Ηράκλειο επικρατώντας του ΟΦΗ με σκορ 0-2 για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten. Έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε στη Nova ότι η ομάδα του έβγαλε ψυχή, ενώ χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παράσχου:

Για το ματς: “Σε άλλα παιχνίδια μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και δεν το κάναμε. Ο ΟΦΗ ήταν πάρα πολύ καλός. Έχασε ευκαιρίες και σε ορισμένα σημεία ήμασταν τυχεροί. Θα μας δώσει μία ώθηση αυτή η νίκη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Όσο περνά ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι.

Μετά το σοκ με τον αγώνα με τον Βόλο είναι ένα φάρμακο για την ομάδα μας. Οι παίκτες έβγαλαν και πάλι ψυχή. Παρουσιάστηκαν προβλήματα ιδιαίτερα στην κυκλοφορία. Μας ικανοποιεί το τελικό σκορ”.

Για την πόλη του Ηρακλείου: “Για μένα το Ηράκλειο είναι μία αγαπημένη πόλη. Παρόλο που δούλεψα μόνο έναν χρόνο και κάτι. Οι άνθρωποι θυμούνται τον καιρό που δούλεψα εδώ. Με τα περισσότερα παιδιά έχω δουλέψει μαζί. Γι’ αυτό και υπάρχει μία συμπάθεια, εκτίμηση και σεβασμός”.

ΣΙΜΟΣ: “ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΟΛ”

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, από την άλλη τόνισε ότι η ομάδα του είχε τον απόλυτο έλεγχο, όμως οι παίκτες του αδίκησαν τους εαυτούς τους.

“Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Είχαμε 18 τελικές και κάποιες από αυτές ήταν εύκολες. Υπήρχε ένα αδικαιολόγητο άγχος. Για την έκτη θέση και πάνω στη βαθμολογία χρειάζεται κάτι παραπάνω που πιστεύω ότι θα το βρούμε Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών έγινε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν υπήρχε λόγος να δεχτούμε αυτά τα γκολ. Πρέπει να έχουμε περισσότερο καθαρό μυαλό” δήλωσε ο προπονητής των Κρητικών.