Ο Μάριος Βρουσάι έχει ξεκινήσει να αποτελεί σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, έχοντας παίξει με Σίτι, Άρη και Μαρσέιγ.

Μιλώντας στη Nova ο 22χρονος εξτρέμ έκανε λόγο για ανταμοιβή και συμβούλεψε τα παιδιά της “ερυθρόλευκης” ακαδημίας, από την οποία πέρασε για μια τετραετία στο παρελθόν.

Για τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα με τη Μαρσέιγ:

“Δεν το περίμενα ότι θα ξεκινήσω, είχα δουλέψει αρκετά στις προπονήσεις. Ένιωθα έτοιμος, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Έδωσα ό,τι μπορούσα για το καλό της ομάδας. Μας πεισμώνει η ήττα, αλλά μέσα από αυτή θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, μέσα από τέτοιες συνθήκες να γίνουμε ένα, να δούμε και τι φταίει γιατί κάναμε κι εμείς κάποια λάθη”.

Για το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει να παίζει:

“Είναι ανταμοιβή για εμένα. Αυτό με κάνει πιο χαρούμενο και να θέλω να δουλεύω πιο πολύ, ώστε να είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου και να βοηθάω και την ομάδα”.

Για το τι έχει να πει στα παιδιά της ακαδημίας:

“Να μην τα παρατάνε ποτέ και συνέχεια να κάνουν όνειρα. Τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ και ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει”.

Για το ποιος είναι αυτός που τον βοήθησε περισσότερο στον Ολυμπιακό:

“Πολλοί με έχουν βοηθήσει από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Ο κ. Βούζας, ο Θανάσης Ρωσίδης, ο κ. Στρακόσα, ο Γεωργάτος, ο Ελευθεριάδης, ο Αμανατίδης, είναι πολλοί άνθρωποι. Με βοήθησαν να εγκλιματιστώ και θεωρώ ότι είχα κι εγώ μια οικογένεια εδώ, αφού οι γονείς μου είναι στο εξωτερικό. Έζησα τέσσερα χρόνια στην ακαδημία και ήταν όλα ευχάριστα”.