Μνημόνιο συνεργασίας με τη Microsoft υπέγραψε το Elevate Greece το Εθνικό Μητρώο για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας. Σύμφωνα με την ανάρτηση, η συνεργασία αυτή έχει στόχο την «εκπαίδευση, καθοδήγηση, υποστήριξη, αλλά και δικτύωση των startup».

Σε ξεχωριστή ανάρτηση, ο υφυπουργός αναφέρει ότι η «Microsoft με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει & την τεχνογνωσία της σε θέματα καινοτομίας και τεχνολογίας προσφέρει σημαντικά κίνητρα, παροχές, εργαλεία, εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες που θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και κυρίως την εξωστρέφεια των startup».

«Η Ελλάδα εξελίσσεται σε περιφερειακό κόμβο καινοτομίας. Η οικονομία μας έχει γυρίσει σελίδα, έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών και αξιοποιώντας το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε προσελκύουμε το ενδιαφέρον & συμπράττουμε συνέργειες με παγκόσμιους κολοσσούς», σημειώνει ο Χρίστος Δήμας σε άλλη ανάρτησή του.

moneyreview.grΑκολουθήστε το Money Review στο Google News