Sposnored Content

Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι το νέο κύμα της εποχής, ο πιο σύγχρονος τρόπος να προμηθευόμαστε όλα όσα χρειαζόμαστε σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Καθημερινά τα εργαλεία και οι επιλογές που έχουμε διευρύνονται προσφέροντάς μας ολοένα και μεγαλύτερη ευελιξία.

Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για προμήθειες χονδρικής η άνεση, η σιγουριά, η συνέπεια και φυσικά οι συμφέρουσες τιμές είναι σημαντικές προτεραιότητες κάθε επιχείρησης σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιείται. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την εστίαση και τον τουρισμό κάθε σύγχρονος επαγγελματίας έχει ανάγκη από αξιόπιστες επιλογές.

Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση τα METRO Cash & Carry, μια αλυσίδα που εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες έχει ταυτίσει το όνομά της με την αγορά της χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αποκλειστικά για επαγγελματίες, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη.

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία με απεριόριστες δυνατότητες

Από τα μεγάλα αστικά κέντρα έως τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας οι επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού μπορούν να εξυπηρετηθούν πλήρως από το e-shop των METRO Cash & Carry. Πρόκειται για μια εύχρηστη πλατφόρμα σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες, ειδικά εκείνων που δεν έχουν πρόσβαση σε φυσικά καταστήματα. Το e-shop των METRO Cash & Carry προσφέρει συνεχή εξυπηρέτηση (24/7) και συλλογή προϊόντων με απόλυτο προγραμματισμό, χωρίς αναμονή, με άνεση και ευκολία με ηλεκτρονικές παραγγελίες από τον χώρο σου, χωρίς τηλεφωνικές αναμονές και χρονοβόρες επικοινωνίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκάστοτε πελάτης, από όπου κι αν βρίσκεται, έχει πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, τα οποία μπορεί να βρει και σε αποκλειστικές προσφορές. Είναι σημαντικό ότι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ημέρα, ώρα και τρόπο παράδοσης των παραγγελιών του. Παράλληλα ο πελάτης μπορεί να ορίσει έναν ή περισσότερους διαχειριστές του λογαριασμού του (πληρωμές, λίστες προϊόντων κ.ά.) ώστε να γίνεται καλύτερη διαχείριση των αναγκών από τον ίδιο ή τους συνεργάτες του. Ειδικά για πελάτες που διαθέτουν περισσότερα από ένα φυσικά καταστήματα διατίθεται πλήρης διαχωρισμός των υποκαταστημάτων και αντιστοίχιση παραγγελιών για κάθε φυσικό σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πλατφόρμα διατηρεί ιστορικό με τα παραστατικά και τις προηγούμενες παραγγελίες της κάθε επιχείρησης. Έτσι καταγράφει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της και ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάζει στον κάθε χρήστη κωδικολόγιο προϊόντων συναφές με το επάγγελμα του.

Κλείσιμο

Πλήρως παραμετροποιημένη εξυπηρέτηση
Για τα METRO Cash & Carry κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Έτσι, όλη η εμπειρία του ηλεκτρονικού καταστήματος προσαρμόζεται στον καθένα εξειδικευμένα. Από τη διαδικασία αναζήτησης των διαφόρων ειδών, την παραγγελία και τον τρόπο πληρωμής έως την παραλαβή ή τον τόπο παράδοσης ο σκοπός για τo e-shop των METRO Cash & Carry είναι η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Ένα πλήρως στελεχωμένο δίκτυο 86 Συμβούλων Πωλήσεων (ειδικά για πελάτες Ho.Re.Ca. και επαγγελματίες Μικρής Λιανικής) σε όλη την Ελλάδα και ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής 100 και πλέον οχημάτων με δυναμική παράδοσης περισσότερων από 1.000 παραγγελιών ημερησίως είναι συνεχώς διαθέσιμο.

Σε κάθε περίπτωση, το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων (πάνω από 20.000 κωδικοί) και υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες για τις απαιτήσεις των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού καθιστά τα METRO Cash & Carry την πιο αναγνωρισμένη αλυσίδα χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr