Συνέντευξη παραχώρησε η Μάρθα Στιούαρτ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ερωτικές επιτυχίες της, αλλά και το πώς είναι να βγαίνεις ραντεβού στην ηλικία της.

Όπως δήλωσε η διάσημη 80χρονη επιχειρηματίας και lifestyle guru στο podcast της Τσέλσι Χάντλερ, η ίδια δυσκολεύεται κάπως στην ερωτική της ζωή, καθώς οι άντρες που της αρέσουν, τυχαίνει να είναι όλοι παντρεμένοι.

«Τον τελευταίο μήνα μου άρεσαν πάρα πολύ δύο άντρες. Γεγονός που είναι πολύ καλό για εμένα. Φαίνετα όμως, πως ο ένας από αυτούς είναι παντρεμένος με τη μητέρα ενός φίλου μου. Είναι τόσο γοητευτικός», είπε χαρακτηριστικά, με την παρουσιάστρια τότε να της απαντάει: «Ναι, αλλά δεν μπορείς να διαλύσεις ένα σπίτι».

Martha Stewart jokingly wants friends to ‘die’ so she can date their husbands https://t.co/0op8fYVPQS— IOL Lifestyle (@IOL_Lifestyle) July 11, 2022

Τότε, η Μάρθα Στιούαρτ της απάντησε πως δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε κάποια σχέση.

«Είχα την ευκαιρία να το κάνω, αλλά δεν ήθελα να πάρω κανέναν στον λαιμό μου», εξήγησε και πρόσθεσε πως δυστυχώς, ο μόνος τρόπος να γνωρίσει άντρες είναι οι παρέες της. «Έτσι γνωρίζω άντρες εγώ. Είναι όλοι παντρεμένοι με τις φίλες μου ή κάτι τέτοιο».

«Υπάρχουν κάποιες ηλικίες, στις οποίες πραγματικά η σχέση είναι μια πρόκληση. Πιστεύεις ότι η σχέση τους είναι κάτι προσωρινό ή σκέφτεσαι πως μπορεί και να πεθάνουν. Πάντα σκέφτομαι “δεν μπορεί αυτό το άτομο απλά να πεθάνει;”», είπε χιουμοριστικά η επιχειρηματίας.

View this post on Instagram A post shared by Martha Stewart (@marthastewart)

Όταν η παρουσιάστρια θέλησε να διευκρινήσει αν αναφέρεται στις συζύγους αυτών των ανδρών, τότε η Στιούαρτ απάντησε: «Ναι, για εκείνες λέω. Να πεθάνουν, αλλά όχι με επώδυνο τρόπο. Μέχρι τώρα δεν έχει λειτουργήσει».

Κλείσιμο

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα, η 80χρονη εξήγησε ότι αστειεύεται, όμως παραδέχτηκε πως θα σταματήσει να βγαίνει ραντεβού, καθώς η τελευταία της σχέση τελείωσε πριν από λίγο καιρό.

Ειδήσεις σήμερα:

Άπειρος κολυμβητής ο τρίτος αγνοούμενος στη Χαλκιδική – «Θα μπουν προειδοποιητικές ταμπέλες στην Αμμόγλωσα»

Έρχονται 12.000 αντί-ιικά και 5,3 εκατ. ενισχυμένα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Ο Μητσοτάκης βγαίνει εκτός Μαξίμου και «πατάει γκάζι» με περιοδείες

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr