Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις. Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό και ο Αλβέρτος με αυτή τη φωτογραφία βάζουν τέλος στα σενάρια και τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και σύζυγός του βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Νορβηγία με τα δίδυμα παιδιά τους. Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα απροσδόκητο φιλί στο στόμα, σε μια σπάνια και ασυνήθιστη δημόσια εκδήλωση αγάπης.

Τέτοιες εκδηλώσεις στοργής και αγάπης είναι σπάνιες μεταξύ των γαλαζοαίματων. Ακόμη και στους βασιλικούς και πριγκιπικούς γάμους, κάποιοι δεν τολμούν σχεδόν καθόλου να αγγίξουν τα χείλη, προτιμώντας τις αγκαλιές ή τα φιλιά στο μάγουλο. Ενώ οι φήμες για διαζύγιο, διαφωνίες και προγαμιαία συμβόλαια οργιάζουν και έχουν γίνει πρωτοσέλιδα οι δυο τους επέλεξαν να κλείσουν όλα τα στόματα με ένα φιλί στο στόμα… κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Νορβηγία.

Le bisou inattendu !Lors de leur voyage en Norvège avec leurs jumeaux, le prince Albert II et la princesse Charlène de Monaco ont échangé un bisou sur la bouche en public. https://t.co/ssVbRc8qY3— Histoires Royales (@ActusRoyales) June 23, 2022

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ εγκαινίασε την έκθεση που είναι αφιερωμένη στον προ-προπάππο του, πρίγκιπα Αλβέρτο Α’, εξερευνητή και ωκεανογράφο.

Μαζί σε φεστιβάλ στο Μόντε Κάρλο

Πριν από μερικές μέρες η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε δώσει  το παρών στο λαμπερό τηλεοπτικό φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, λίγες ημέρες μετά την ανάρρωσή από κορωνοϊό. Μάλιστα το ζευγάρι με αυτή τη δημόσια εμφάνιση έβαλε τέλος στα σενάρια χωρισμού.

Όπως αναφέρει η «Express UK», η Σαρλίν βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στις αρχές του μήνα, και λίγους μήνες μετά την επιστροφή της στο Μονακό. Υπενθυμίζουμε ότι η Σαρλίν νοσηλευόταν σε κλινική της Ελβετίας για αρκετό καιρό.

Στην εμφάνισή της η Σαρλίν έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα φορώντας ένα εντυπωσιακό σμαραγδένιο πράσινο φόρεμα αξίας 2.670 λιρών.

Κλείσιμο

La princesse Charlène en robe verte au Festival de Télévision de Monte-Carlo https://t.co/5LtwckLBui— Drumpe (@Drumpemag) June 20, 2022

Η δημόσια αυτή εμφάνιση ήρθε να βάλει τέλος στα δημοσιεύματα γαλλικών μέσων που έγραψαν ότι ο Αλβέρτος πλήρωνε την Σαρλίν με 12 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για να εκτελεί τα βασιλικά της καθήκοντα.

Φίλοι του βασιλικού ζεύγους διέψευσαν τότε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, λέγοντας: «Φυσικά και έχει ένα γενναιόδωρο προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά ο Αλβέρτος δεν χρειάζεται να την πληρώνει για να παραμείνει στο πλευρό του».

Στις 5 Ιουνίου το παλάτι του Μονακό είχε επιβεβαιώσει ότι η Σαρλίν είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. «Παρουσίασε μερικά συμπτώματα, η πριγκίπισσα Σαρλίν διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό».

«Σύμφωνα με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες, η πριγκίπισσα Σαρλίν θα τηρήσει περίοδο απομόνωσης αρκετών ημερών. Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει καμία ανησυχία», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν έσχες: Σήμερα στην δημοσιότητα οι δηλώσεις των πολιτικών

Mad Video Music Awards 2022: Οι καλύτεροι στη σκηνή και το επεισόδιο στα VIP που αμαύρωσε το πάρτι – Δείτε βίντεο

Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας με τον υδράργυρο να φτάνει τους 42°C

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr