Ο Στηβ Μιλάτος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος που ακολουθεί την καταγγελία βιασμού της 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας εναντίον του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι «Big Brother» μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσε πως «πλέον, πρέπει να ζήσει με αυτή την καταγγελία», γεγονός που τον φοβίζει πολύ.

Όπως ανέφερε, μετά την αποφυλάκισή του, νιώθει δικαιωμένος. «Είμαι αρκετά χαρούμενος, νιώθω δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία στο τέλος θα λάμψει πραγματικά. Η απάντηση που έχω να πω είναι ότι εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να βγω έξω, αυτό είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής κι η εισαγγελέας έδειξαν ότι με πίστεψαν και τα στοιχεία είναι υπέρ μου, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος, που με άφησαν να βγω έξω», είπε χαρακτηριστικα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει ξανά με τη συγκεκριμένη κοπέλα, μετά την αποφυλάκισή του. «Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω μαζί της», τόνισε.

Αναφορικά με την απόφαση, που τον καλεί να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα, μία φορά τον μήνα, δήλωσε: «Δεν είναι απαραίτητο, για ένα χρονικό διάστημα μόνο. Δεν μπορώ να φύγω στο εξωτερικό κιόλας, συζητάμε για να πάψει από την αρχή το τυπικό του νόμου».

Εξήγησε μάλιστα, πως σκοπεύει να πάει κανονικά στη δουλειά του και πως δεν έχει σκοπό να αλλάξει καθόλου τη ζωή του για ένα γεγονός, το οποίο είναι λάθος.

Όπως ανέφερε αργότερα, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, στο πλευρό του στέκεται η μητέρα του. «Με πήρε αγκαλιά και δεν μου είπε τιποτα. Ήταν δίπλα μου σε όλα από την αρχή. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και ξέρω πόσο περήφανη νιώθει για εμένα. Όταν κολλάνε τη ρετσινιά σε έναν άνθρωπο, μετά μπορεί να καταστραφεί η ζωή του», ανέφερε.

Τέλος, δήλωσε πως από εδώ και στο εξής θα έιναι πολύ πιο προσεκτικός, καθώς φοβάται μη συμβεί κάτι παρόμοιο.

«Λογικό δεν είναι να μου έχει δημιουργήσει ένα ψυχολογικό πρόβλημα όλο αυτό; Φοβάμαι αρκετά, θα πρέπει να ζήσω με αυτό», δήλωσε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές το μήνα ο Στηβ Μιλάτος

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας – Ένας τραυματίας

Αστεροειδής τέσσερις φορές μεγαλύτερος από το «Empire State Building» περνά σήμερα κοντά από τη Γη

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr