Sponsored Content

Τον τελευταίο καιρό, οι εξελίξεις στην καρδιά της Ευρώπης ήταν ραγδαίες με αποτέλεσμα εκατομμύρια Ουκρανοί να έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, που διευθύνει και συντονίζει ενέργειες για την προστασία και την υποστήριξη των προσφύγων σε όλο τον κόσμο, έχει αναλάβει την αποστολή βοήθειας στην Ουκρανία, τη στήριξη των γειτονικών χωρών για την υποδοχή, την παροχή στέγασης και προστασίας τους ανθρώπους αυτούς καθώς και την παροχή βοήθειας για όσους θα βρουν καταφύγιο στην Ελλάδα.

Με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία, το efood έφτιαξε ένα πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης μέσω της πλατφόρμας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Love Delivered, με την οποία οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν με τις παραγγελίες τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Στην προκειμένη περίπτωση, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους μπορούσαν να κάνουν δωρεά 1 ευρώ, προσφέροντας οικονομική βοήθεια για την κάλυψη ειδών και υπηρεσιών αυτών που εγκατέλειψαν την χώρα τους, δημιουργώντας ένα μεγάλο προσφυγικό κίνημα προς τα ευρωπαϊκά κράτη και την Ελλάδα.

Σε συνεργασία λοιπόν με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και με τη μεγάλη στήριξη των χρηστών του, το efood συγκέντρωσε τις δωρεές 20.200 χρηστών, τις οποίες διπλασίασε με την Delivery Hero, προσφέροντας άμεση οικονομική βοήθεια για την υποδοχή, στέγαση και κάλυψη των βασικών αναγκών των προσφύγων από την Ουκρανία.

Το efood έχει ενσωματώσει την κοινωνική προσφορά στην λειτουργία του, προσπαθώντας να βρίσκεται συνεχώς κοντά σε ανθρώπους σε ανάγκη. Αξιοποιώντας την πλατφόρμα του, ευαισθητοποιεί και ενεργοποιεί τους χρήστες του, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία αποδεικνύουν ότι η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά παραμένει μια σταθερή αξία στην ελληνική κοινωνία.

Μέσα από το διευρυμένο πρόγραμμά κοινωνικής προσφοράς, Love Delivered, συνεργάζεται με φορείς και στηρίζει κοινωνικούς σκοπούς, έκτακτους ή διαρκείς, θεωρώντας ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις οφείλουν, να αναλαμβάνουν τον επιπρόσθετο ρόλο της μετατροπής της κοινωνικής υπευθυνότητας σε δράσεις άμεσης κοινωνικής συνεισφοράς και παρέμβασης.
Όλη αυτή η προσπάθεια, είναι αποτέλεσμα της ομαδικότητας και της θέλησης για προσφορά των ανθρώπων του efood, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη και έμπρακτη συμβολή των χρηστών του.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr