Διάθεση για εξομολογήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή είχε η Ελίνα Κέφη. Το μοντέλο που γνωρίσαμε τη δεκαετία του ΄90 μίλησε στο «Happy Day» για το διαζύγιο και τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό αλλά και για τη συνεργασία της στην τηλεόραση που δεν πέτυχε.

«Θες δεν θες να χωρίσεις πάντα δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός στην αρχή. Δεν είχαμε κάνει παιδί αλλά είχε ο άντρας μου από προηγούμενο γάμο του κι ήταν μαζί μας. Στην προκειμένη περίπτωση που δεν πέτυχε ο γάμος, ίσως και δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Ήταν καλύτερα που δεν κάναμε παιδί γιατί ένα παιδί θέλει και τους δυο γονείς του, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μαζί. Επειδή δεν θα μπορούσαμε να έχουμε συνεννόηση, αυτό θα έβγαινε στο παιδί», είπε η Ελίνα Κέφη.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της και την τηλεόραση είπε: «Η τελευταία εκπομπή που είχα κάνει ήταν πριν από 2,5 χρόνια… Δεν είχα κάποια πρόταση μετά για να κάνω κάτι κι είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να νιώθω καλά με τους ανθρώπους που δουλεύω. Δεν βγαίνει καλό αποτέλεσμα αν δεν υπάρχουν καλές σχέσεις και μου έχει συμβεί μια φορά. Υπάρχουν άνθρωποι που αν πούνε δυο λέξεις παραπάνω, θεωρούν ότι είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές… Στην προκειμένη περίπτωση έφτασα στο σημείο να υψώσω τον τόνο της φωνής μου και να μαλώσω. Έγινε σχετικά πρόσφατα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cisq8p0at5cx)

Ειδήσεις σήμερα:

Ψάχνουν ουσίες που έπαιρνε η Τζωρτζίνα και προκάλεσαν βλάβες σε ήπαρ και πνεύμονα

To μήνυμα Μπάιντεν για την 25η Μαρτίου: Η Ελλάδα προωθεί την ειρήνη στην ανατολική Μεσόγειο

«Μπρα ντε φερ» Ρωσίας – ΝΑΤΟ, ο Μπάιντεν προειδοποιεί Πούτιν ότι θα απαντήσει στη χρήση χημικών όπλων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr