Στον εκθεσιακό χώρο της Ford Motor Ελλάς στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος «The Mall Athens» στο Μαρούσι, που ξεχωρίζει με τη σύγχρονη αισθητική του, πρωταγωνιστεί πλέον και το ολοκαίνουργιο Fiesta. Ένα μικρό αυτοκίνητο έτοιμο για το μέλλον, που στη νεότερη γενιά του διακρίνεται για τον ανανεωμένο και ακόμα πιο εκφραστικό εξωτερικό σχεδιασμό του, τους εξηλεκτρισμένους κινητήρες της οικογένειας EcoBoost Hybrid που συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και για τις νέες τεχνολογίες του.

Με πρόσθετα πολυτελή πακέτα και μία ποικιλία εκδόσεων για όλα τις απαιτήσεις και ανάγκες, το νέο Ford Fiesta εξοπλίζεται με ένα πλήθος τεχνολογιών επόμενης γενιάς, όπως είναι για παράδειγμα οι νέοι προβολείς Matrix LED με αντιθαμβωτική λειτουργία (Glare-Free High Beam), ο προσαρμοζόμενος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και το σύστημα προειδοποίησης παραβίασης απαγορευτικού σήματος (Wrong Way Alert).

Κάτω από το ανάγλυφο καπό του νέου Ford Fiesta συναντάμε τον πλέον εξηλεκτρισμένο κινητήρα EcoBoost Hybrid 48V, ο οποίος εξασφαλίζει σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων μία αποδοτική και απολαυστική οδήγηση αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χάρη στις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζουν όλες οι υβριδικές εκδόσεις του μοντέλου.

Μια μοναδική εμπειρία Ford στο «The Mall Athens»

Σε μία σύγχρονη και προσεγμένη σε κάθε της πτυχή έκθεση στον 3ο όροφο του «The Mall Athens», η Ford εμπνεύστηκε και δημιούργησε ένα διαδραστικό χώρο εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τις νέες τάσεις της αυτοκίνησης με επίκεντρο την ηλεκτροκίνηση και τα πλεονεκτήματά της. Την ίδια στιγμή, ο εκθεσιακός αυτός χώρος αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον προκειμένου ο επισκέπτης να μυηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη φιλοσοφία και τις υψηλές τεχνολογικές κατακτήσεις της μάρκας.

Πέραν των παραπάνω, στην έκθεση της Ford στο «The Mall Athens» οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους, κλείνοντας παράλληλα ένα εξατομικευμένο test drive στον εκπρόσωπο του Επίσημου Δικτύου Ford της επιλογής τους.

Εκτός όμως από το νέο Fiesta, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά μερικά από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας Ford. Ένα από αυτά είναι και η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, που έρχεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας. Εκτός από το ηλεκτρικό pony, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του δημοφιλούς Ford Puma ST, αλλά και τις μοναδικές δυνατότητες της συλλεκτικής έκδοσης Stormtrak του σκληροτράχηλου Ranger.

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την υπερσύγχρονη έκθεση της Ford στο «The Mall Athens» τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 -21:00
Σάββατο: 10:00 -20:00

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr