Μέσα σε λίγη ώρα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος το μυθιστόρημα που είχε στήσει μια 25χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε καταγγείλει τα ξημερώματα του Σαββάτου ότι την λήστεψαν για να βρει το μπελά της από τους γονείς της, καθώς είχε ξοδέψει ολόκληρο το οικογενειακό κομπόδεμα!

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι ένας άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του είχε εισβάλει από την ξεκλείδωτη κεντρική είσοδο στο σπίτι της στο Κιλκίς, την είχε ακινητοποιήσει με την απειλή μαχαιριού και, αφού ερεύνησε όλα τα δωμάτια, άρπαξε το ποσό των 1.700 ευρώ.

Για κακή τύχη της 25χρονης, δίπλα στο σπίτι της υπάρχουν καταστήματα με κάμερες ασφαλείας, που δεν είχαν καταγράψει κάποιον να μπαίνει ή να βγαίνει σε αυτό! Έτσι, μετά από επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι είχε σκηνοθετήσει τη ληστεία για να δικαιολογήσει την απώλεια των χρημάτων. Η νεαρή συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα και SMS από σήμερα στους ανεμβολίαστους

COP26: Μεγάλη σημασία, μικρή πιθανότητα ουσιαστικής συμφωνίας – Στη Γλασκώβη ο Μητσοτάκης

Επίθεση στον Βασιλακόπουλο: Οι αρνητές απειλούν επιστήμονες – Γιατροί περιγράφουν όσα βιώνουν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr