Στη δεύτερη κατά σειρά διαδικτυακή παρουσίαση -ανοιχτή προς το κοινό-, προχωράει σήμερα Τρίτη η Lamda Development, αυτή τη φορά για το παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού και τα αρχιτεκτονικά σχέδια που αφορούν τη Marina Galleria. 

Η παρουσίαση αυτή γίνεται στο πλαίσιο των ενημερωτικών webinars που διοργανώνει η Lamda Development για την επένδυση του Ελληνικού και τα εμβληματικά έργα τα οποία αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στην αθηναϊκή Ριβιέρα. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το webinar πατώντας στο παρακάτω βίντεο:

Η Μαρίνα του Αγίου Κοσμά με 337 θέσεις θα αναβαθμιστεί και στην οποία προβλέπεται να υπάρξει εμπορική ανάπτυξη με την προσθήκη της Marina Galleria με χώρους εστίασης και εμπορικά καταστήματα. 

lamda-development-ta-apokalyptiria-tis-marina-galleria-kai-toy-paraktioy-metopoy-live0

Ο νέος τρόπος επικοινωνίας που εγκαινιάζει η Lamda Development μέσω των διαδικτυακών παρουσιάσεων, δίνει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να ενημερώνεται για την πρόοδο του Ελληνικού, ενός μοναδικού έργου για όλους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Ιούλιου στην πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση αποκαλύφθηκαν τα σχέδια του πρώτου «πράσινου» ουρανοξύστη στην Ελλάδα, του πύργου κατοικιών και γραφείων Marina Tower, που θα ανεγερθεί επίσης στην περιοχή της μαρίνας του Άγιου Κοσμά.

Επόμενες παρουσιάσεις εντός του 2021 θα αφορούν τις οικιστικές αναπτύξεις παράκτιου μετώπου, τις ξενοδοχειακές αναπτύξεις παράκτιου μετώπου, το σύγχρονο πάρκο αθλητικών εγκαταστάσεων και το Εμπορικό κέντρο Λεωφ. Βουλιαγμένης. Επίσης, τον πύργο πολλαπλών χρήσεων Λεωφ. Βουλιαγμένης, το Μητροπολιτικό Πάρκο, ζητήματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές.

moneyreview.gr



Money Review