Η Τάνια Μπρεάζου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ερμηνεύτρια που συμμετέχει στο YFSF – All Star αναφέρθηκε στην καταγωγή της που είναι από τη Ρουμανία, στα παιδικά της χρόνια στη Ρόδο, στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα και στη πορεία της στο τραγούδι.

«Έκανα προσπάθειες να αλλάξω την εικόνα μου. Πρόσεξα το κορμί μου τη διατροφή μου. Tραγουδάω από 5 χρονών. Δεν έχω φανταστεί να κάνω κάτι άλλο. Ήταν το όνειρό μου. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του X- Factor να πάω για οντισιόν και τα έχασα. Είχε δηλώσει συμμετοχή μια φίλη μου για μένα! Δεν το πήρα σοβαρά από την αρχή, αλλά μετά το πήρα πιο ζεστά. Η Τάμτα με στήριξε πάρα πολύ.

Γεννήθηκα στη Ρουμανία και δυο ετών πήγα με τους γονείς μου στην Κρήτη και μετά στη Ρόδο. Αγαπώ και τις δυο χώρες το ίδιο και τη Ρουμανία και την Ελλάδα. Οι γονείς μου χώρισαν. Η μητέρα μου ζει στην Αγγλία και ο πατέρας μου στη Ρουμανία. Ζω μόνη μου από τα 17 μου.

Στο σχολείο είναι πάρα πολύ συνηθισμένο το γεγονός ότι τα παιδάκια, όταν βλέπουν το διαφορετικό, το σχολιάζουν. Όταν για παράδειγμα βλέπεις κάποιος άνθρωπο από άλλη χώρα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό κατά την γνώμη μου.

Είμαστε στο 2021 και υπάρχει ακόμα το bullying και θα ήθελα να μεταφέρω ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά που το βιώνουν. Είμαστε όλοι ίδιοι, όλοι ίσοι, έχουμε τις ίδιες δυνατότητες, τις ίδιες ικανότητες και δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται bullying. Έχουμε αγάπη μέσα μας» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο