Ο πρώτος ημιτελικός του MasterChef ολοκληρώθηκε και οι έξι μάγειρες αγωνίστηκαν για μια θέση στην τελική πεντάδα.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε τρία ζευγάρια. Διονύσης Σαρακίνης, Γιάννης Αυλωνίτης, Μαργαρίτα Νικολαϊδη και Παύλος Χάππιλος διεκδίκησαν την παραμονή τους στον διαγωνισμό, με ένα πιάτο αντιγραφής με πανσέτα.

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στον Διονύση Σαρακίνη και τον Γιάννη Αυλωνίτη με αφορμή μια σάλτσα που αντί να δέσει έκοψε.Το πιάτο παρουσιάστηκε τελικά χωρίς σάλτσα η οποία όμως έλειπε πολύ κατά τη γνώμη των κριτών.

Ο Διονύσης είπε στους κριτές ότι αποφάσισαν από κοινού με τον Γιάννη να μην την βάλουν στο πιάτο εκνεύρισε τον τελευταίο.

Αργότερα όταν ο Διονύσης του ζήτησε συγνώμη ο παίκτης βγήκε εκτός εαυτού: «Άντε γ…υ ρε φίλε τι συγγνώμη; Δεν είμαι στενοχωρημένος με εμένα. Είμαι έξαλλος με τον Διονύση αυτήν την στιγμή. Δεν με απασχολεί ούτε η συγγνώμη σου, ούτε τίποτα. Το αποτέλεσμα μετρά, αυτό βλέπω.» είπε μιλώντας στη κάμερα.

Τελικά Γιάννης και Διονύσης, παρέα με τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη με τον Παύλο Χάππιλο, ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στη συνέχεια οι κριτές αξιολόγησαν τα πιάτα των υποψηφίων προς αποχώρηση και αποφάσισαν την απομάκρυνση του Γιάννη Αυλωνίτη. Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε χαρακτηριστικά πως τα υλικά του παίκτη μύριζαν καρβουνίλα.

Ο Διονύσης έκλαψε για την αποχώρηση του Γιάννη ενώ από την άλλη το Twitter φάνηκε μάλλον ικανοποιημένο με την εξέλιξη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο