Η Super League Interwetten στη σημερινή τηλεδιάσκεψη αποφάσισε να εισηγηθεί τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας της νέας περιόδου με τη μορφή που είχε προ κορονοϊού, δηλαδή τη συμμετοχή όλων των επαγγελματικών ομάδων (Super League Interwetten, Super League 2 και Football League), αλλά και των κυπελλούχων των ΕΠΣ.

Το πρόβλημα που ανακύπτει σε αυτό είναι ότι τη φετινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε κανένα κύπελλο, λόγω του κορονοϊού, επομένως πρέπει να βρεθεί μια λύση σε αυτό.

Παράλληλα αποφασίστηκε να εισηγηθούν στην ΕΠΟ την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της κ-19, παίζοντας μόνο τα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα της κ-19, έχει φτάσει μέχρι την έβδομη αγωνιστική, ωστόσο αρκετά παιχνίδια είχαν αναβληθεί λόγω κορονοϊού. Ενδεικτικό είναι ότι η ΑΕΛ είχε δώσει μόλις τέσσερα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League Interwetten: Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Super League, όπως αποστείλει στην ΕΠΟ τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K19 με το πέρας του α’ γύρου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League“.

Photo Credits: Eurokinissi