Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα αρκετά αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί, όταν είχε υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε σειρά.

«Τον πρώτο καιρό οι κριτικές ήταν διθυραμβικές. Νομίζω ότι ήταν πολλά μαζί. Πολλοί θα ήθελαν να το είχαν γράψει, άλλος να παίξει, άλλος να το σκηνοθετήσει, άλλος την παραγωγή κι άλλο κανάλι να το έχει επιλέξει και πολλά άλλα» είπε αρχικά.

«Ζορίστηκα πολύ τότε, αρρώστησα»

«Οποιοσδήποτε και να το έκανε θα δεχόταν σχόλια» συμπλήρωσε και εξήγησε πως: «ίσως ήταν πολύ κοντά στον θάνατό της για να γίνει η σειρά και δεν ήταν έτοιμο το κοινό. Μπορεί μετά από 10-20 χρόνια να είχε διαφορετική υποδοχή. Έκανα οτιδήποτε καλύτερο μπορούσα με πολλή σεμνότητα και σεβασμό. Διάβασα πολύ εκείνο το Πάσχα κι είχα μεγάλο ενθουσιασμό. Σαν ταξίδι μου άρεσε και σίγουρα βγαίνοντας από αυτό, κάτι κέρδισα».

«Αρρώστησα πολύ τότε γιατί έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού και θέλω να είμαι αγαπητή. Ζορίστηκα πολύ γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να ακούγεται έτσι το όνομά τους» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο