Ο Τζιμπρίλ Σισέ αν και έχει αποχωρήσει πολλά χρόνια από τον Παναθηναϊκό ποτέ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί μια από τις μεγάλες του αγάπες… το τριφύλλι που έχει και χαραγμένο στο σώμα του και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιστρέψει, είτε ως παίκτης, είτε από κάποιο άλλο πόστο χωρίς όμως ακόμα να το έχει καταφέρει.

Παράλληλα ο Γάλλος σταρ παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και δη τη Super League Interwetten ενώ ο Σισέ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον άλλοτε συμπαίκτη του, Σωτήρη Νίνη, με τον οποίο είχαν μεγαλουργήσει στο τριφύλλι. Ο Γάλλος γνωρίζοντας πως ο 31χρονος μέσος τα πάει εξαιρετικά στο Βόλο, ιδιαίτερα το τελευταίο τρίμηνο έριξε την ιδέα στον Παναθηναϊκό να ασχοληθεί με την περίπτωση του Έλληνα διεθνή.

Χαρακτηριστικά πόσταρε στον λογαριασμό του στο instagram: Πάρτε τον μικρό μου αδερφό, Σωτήρη Νίνη στο… σπίτι του. Εκεί όπου ανήκει στον Παναθηναϊκό”.

Σισέ σε Παναθηναϊκό: "Πάρτε πίσω τον Νίνη"

Ο Νίνης σε λίγους μήνες μένει ελεύθερος από το Βόλο καθώς πέρυσι είχε υπογράψει για ένα χρόνο ενώ ήδη όπως έχουμε γράψει στο SPORT 24 του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης από την ομάδα της Μαγνησίας αλλά ακόμα δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες γράφτηκε πως για τον Νίνη έχει δείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΚ μέσω του Μανόλο Χιμένεθ που τον έχει σε εκτίμηση, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.