Ελάχιστοι πιστεύουν πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να ανατρέψει το 1-4 του «Καμπ Νου» και να αποκλείσει την Παρί στη Γαλλία στη ρεβάνς της Τετάρτης. Σε αυτή την κατηγορία όμως δεν ανήκει ο Ρόναλντ Κούμαν.

«Εξαρτάται από το πώς θα ξεκινήσουμε τον αγώνα, από την ενέργεια που θα βγάλουμε για να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο και από την αποτελεσματικότητά μας. Εκείνοι είχαν μεγάλη αποτελεσματικότητα στο πρώτο ματς. Είμαστε μία ομάδα που πάντα δημιουργεί ευκαιρίες. Αν έχουμε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, τίποτα δεν είναι αδύνατο», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός.

Eπιβεβαίωσε, δε, ότι ο Ρόναλντ Αραούχο δεν θα είναι διαθέσιμος, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του Ζεράρ Πικέ, καθώς και των μακροχρόνια τραυματιών Σέρτζι Ρομπέρτο, Φάτι και Κουτίνιο.

Κληθείς να σχολιάσει την εκλογή του Ζοάν Λαπόρτα στην προεδρία, τόνισε: «Ο Λαπόρτα έχει κερδίσει πολλά και είναι καλο για τον σύλλογο να έχει έναν πρόεδρο σαν κι αυτόν. Έχουμε χαιρετηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Επίσης, γνωρίζω πολύ καλά τον Ράικαρντ, που τον είχε πρόεδρο (σ.σ. ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, στην πρώτη θητεία του Λαπόρτα). Μου έχει πει ότι δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες και βοηθάει προπονητές και ποδοσφαιριστές. Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Μπήκε στα αποδυτήρια, είπε κάποιες κουβέντες και υπήρχε καλή ατμόσφαιρα».