Αλλαγές στις ακαδημίες ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Επικεφαλής στα κιτρινόμαυρα τμήματα υποδομής ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, με στόχο να ενισχυθεί ο τομέας σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας, αλλά και η συνολική οργάνωση των ακαδημιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν ο Κώστας Τσάνας. Η σύμβαση του τεχνικού διευθυντή των τμημάτων ολοκληρώνεται τις επόμενες εβδομάδες και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, ωστόσο παραμένει τυπικά στη θέση του ως τότε.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον τομέα του σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και των υποδομών.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1976 στη Χαλκίδα και από την τοπική ομάδα μεταπήδησε τη σεζόν 1995-96 στην Ξάνθη, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δεκατέσσερα χρόνια και έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα με πέντε διεθνείς συμμετοχές.

Τα επόμενα δέκα χρόνια διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Ξάνθης, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Παπαδημητρίου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».