Ο Εντουαρντ είναι αυτός που τελικά δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του GNTM 3.

Το μοντέλο βρέθηκε μία ανάσα από τον τελικό, ωστόσο, είναι εκείνος που οι κριτές του GNTM 3 αποφάσισαν να μην περάσει στην τελική τετράδα. Μετά από μια συγκλονιστική για όλα τα μοντέλα φωτογράφιση, οι κριτές δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να επιλέξουν ποιος θα αποχωρήσει. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός εξέφρασε την άποψη να μην αποχωρήσει κανείς, καθώς και οι πέντε παίκτες δούλεψαν ως επαγγελματίες μοντέλα.

Η Βίκυ Καγιά, χωρίς να κρατά φωτογραφίες στα χέρια της, μιας και όλοι πήραν τη δουλειά, ανακοίνωσε ποιοι παίκτες περνούν στον τελικό του GNTM 3. Ο πρώτος που πέρασε ήταν ο Εμιλιάνο και αμέσως μετά θέση για τη μεγάλη βραδιά πήρε η Παρασκευή.

Τελικά, από το τελευταίο επεισόδιο του GNTM 3, πριν τον τελικό, έφυγε ο Εντουαρντ. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, πάντως, οι τηλεθεατές δεν πίστευαν ότι το μοντέλο θα αποχωρήσει, καθώς, όπως έγραφαν, ήταν υπέροχος στο σετ της φωτογράφισης.

Ετσι στον μεγάλο τελικό του GNTM 3 περνάνε ο Εμιλιάνο, ο Ηρακλής, ο Ανδρέας και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να περάσει όλα τα εμπόδια – αν και αποχώρησε προσωρινά – η Παρασκευή.